SPRING Production. Siden 1995

Vores historie går helt tilbage til 1995. Dengang var vi nogle af de allerførste i Danmark til at levere digitale løsninger til firmaer, virksomheder og bureauer. Siden er der sket meget. Nye teknologier, processer og fremgangsmåder er kommet til og dermed nye, spændende muligheder for at revolutionere tilgangen til produktion. Vi har været med hele vejen, og er i dag førende inden for alle former for grafiske, digitale, 3D visualiserings- og motion graphics-løsninger, der kan optimere og styrke virksomhedens produktion af marketing.

En milepæl i vores historie blev sat i 2009, da vi som en direkte konsekvens af den stigende efterspørgsel tog hul på et nyt kapitel og åbnede kontor i Ho Chi Minh City i Vietnam.  

I dag har vi, udover København, Aarhus, Odense og Ho Chi Minh City, også kontorer i Manchester og Hamborg. Her sidder mere end 250 dygtige og dedikerede medarbejdere hver dag klar til at servicere og samarbejde med vores kunder om at sikre effektiv marketing implementering, der kan revolutionere deres tilgang til produktion af marketing.

Hos SPRING Production deler vi en fælles vision på tværs af lande, kulturer og kompetencer. Vi tror på, at 1 + 1 er lig med 3. At vores tætte relationer til både hinanden og vores kunder kun gør os stærkere og vores løsninger endnu bedre. Eller sagt på en anden måde: Better. Together.

 

Kontorer
6
Medarbejdere
250+
Sprog
10
Kunder
85