Bag om SPRING Production

Mød holdet bag SPRING Production og bliv klogere på, hvordan det er at arbejde hos os. Læs blandt andet om, hvordan det er at være elev, webdesigner, projektleder og grafisk designer, og hør hvad der ifølge vores medarbejdere gør SPRING Production til et godt sted at arbejde. We are better together.

Jeg var så heldig at tilbudt en elevplads hos SPRING Production for 2 år siden. Jeg ansøgte, fordi jeg havde hørt, at SPRING Production var et godt sted at blive udlært. SPRING Production er et stort firma, og det synes jeg er en fordel. Dine kollegaer står altid klar til at tilbyde deres hjælp og klar på en god snak. Man bliver taget godt imod, og det er fedt, når man starter i en ny virksomhed. Vi har et stærkt samarbejde mellem vores kontorer rundt i verden, og hver dag sker der noget nyt og spændende. Hos SPRING Production vægter vi teamwork højt, og vi mødes ofte udenfor arbejde til en øl og hygge.

Indtil videre har det været en fantastisk oplevelse. Som elev får du lov til at udforske dine interesseområder og prøve nye ting. Hele vejen igennem bliver du støttet af kvalificerede kollegaer, og får god feedback på dit arbejde. SPRING Production hjælper dig på vej til at finde din hylde. Tiden som elev har været meget lærerig, og jeg har fået stukket mange spændende opgaver i hånden. Både selvstændigt og i samarbejde med andre. I mit sidste år som elev har jeg kastet mig ud i at arbejde med 3D og Motion Graphics. Alt i alt har det været virkelig fedt.

Frederik Wendelbo, Motion Graphic Designer, Danmark

Jeg har været ansat hos SPRING Production i over 5 år nu, og jeg elsker at arbejde her. Jeg får opgaver der passer til mig, og jeg har frihed til at finde min plads. Jeg har gode kollegaer, som står klar til at lytte, når der er brug for det. Vi arbejder hårdt, men vi har det sjovt imens vi gør det. Jeg bliver ved med at finde nye ting, der gør mig glad for at arbejde hos SPRING Production.

Ha Nguyen Kim, Senior Web Designer, Vietnam

En af de ting jeg sætter mest pris på ved SPRING Production, er vores frihed. Vi har ikke regler bare for at have regler. Det giver mig stor frihed til at arbejde med mine projekter, som det passer mig bedst. Det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan planlægge mine opgaver og arbejdsuge. Vi er et internationalt firma, og jeg synes det er spændende at arbejde sammen med mennesker fra andre lande. Som Senior Digital Projekt Leder arbejder jeg tæt sammen med vores Vietnamesiske udviklere. Det har givet mig et kig ind i en anden kultur og en anden måde at arbejde på.

Martin Runge Kristiansen, Senior Digital Projektleder, Danmark

For mig er et godt arbejde ikke bare arbejdet. Med erfaring og færdigheder på CV’et kan du altid finde et job. Men det er ikke en garanti for et godt arbejdsmiljø. Hos SPRING Production har jeg mulighed for at arbejde med mine søde, støttende og dygtige kollegaer og deres gode humør. Selv dage med vilde deadlines og store arbejdsbyrder bliver pludselig sjove. Her er vi ikke bare kollegaer, vi er venner. Jeg tror på, at ”Problemer bliver til muligheder, når de rigtige mennesker mødes”. Og jeg var heldig at finde det hos SPRING Production.

Ai Le Thi Thuy, Senior Graphic Production Manager, Vietnam

Hos SPRING Production føler du ikke, at du bare er elev. Du føler dig som en del af et team. Mine kollegaer står altid klar til at hjælpe, når jeg har brug for det. Vi har et fantastisk arbejdsmiljø, og du kan altid spørge om hjælp. Vi arbejder i små teams fordelt på forskellige kunder og opgaver. Som elev er jeg en del af flere forskellige teams, så to dage er aldrig ens. Det gør mit arbejde både udfordrende og sjovt.

Sammenholdet på kontoret er stærkt, vi hygger os, og spiller ofte bordfodbold i vores pauser! Jeg er rigtig glad for at være grafisk design elev hos SPRING Production. Jeg ser frem til de sidste år på min uddannelse og mange flere år hos SPRING Production.

Natascha Hedegaard Kristensen, Grafisk Design Elev, Danmark

Jeg har været hos SPRING Production i ni år. Det jeg bedst kan lide ved at arbejde her, er det gode arbejdsmiljø og mine kollegaer. Der er mange fordele ved at arbejde hos SPRING Production, og mine kollegaer er bare én af dem. Jeg møder hver dag op til en ny og spændende arbejdsdag.

Trung Nguyen Thi Le, Image department, Vietnam

Jeg nyder virkelig mit job som grafisk designer, fordi atmosfæren er så positiv. Mine kollegaer er dygtige, og alle deler glædeligt ud af deres viden. Vores ledere lytter til os, og du føler altid, at du bliver hørt. Hos et stort firma som SPRING Production er der mange muligheder for forskellige opgaver og fleksibilitet. Tonen er uformel, og der er plads til en god snak ved kaffemaskinen. Og som en ekstra bonus forstår vi virkelig at holde en god fest!

Anne Appel, Grafisk Designer, Danmark

Jeg kom til SPRING Production som projektleder. Med min baggrund i grafisk design passer jeg perfekt ind. Jeg vidste fra dag et, at her ville jeg blive i mange år. På bare ét år har jeg lært så meget nyt takket være mine gode kollegaer. Det er så fantastisk at kunne arbejde sammen om store internationale kunder. Jeg ser frem til at arbejde hos SPRING Production i mange år endnu.

Quoc Nguyen, Projektleder, Vietnam

Én af de ting jeg bedst kan lide ved at arbejde hos SPRING Production, er mine kollegaer og ledere. Jeg sætter stor pris på vores ”frihed med ansvar” mentalitet. Det giver mig en god ansvarsfølelse overfor mine opgaver. Vi har en meget afslappet stil, og vi insisterer på at tage lidt tid ud af hverdagen til at snakke med vores kollegaer, og høre hvordan de har det.

En anden ting jeg virkelig sætter pris på, er den brede vifte af opgaver og kunder. Vi er en blandet flok med forskellige færdigheder og erfaringer. Det gør at vi kan leve op til vores kunders ønsker. Jeg bliver hele tiden opfordret til at prøve nye ting og lære nye færdigheder. SPRING Production har en masse kurser tilgængelige. Så vi har endeløse muligheder for at lære nyt fra dygtige og erfarne mennesker.

Helena Virenfeldt Thøgersen, Grafisk Designer, Danmark

Jeg holder virkelig af mit job og mine kollegaer. De er dedikerede, har holdånd og vi har det sjovt sammen. Vi støtter altid hinanden, og hjælper os med at nå vores mål. Jeg kom til SPRING Production i 2011. Siden da er virksomheden vokset og vokset. Vores ledelse er gode til at holde os opdateret på vores vision, og hvor vi skal hen. Det styrker min motivation, og inspirerer mig til at vokse sammen med firmaet. Jeg er rigtig glad for at være en del af SPRING familien.

Thuy Truong Thi Bich, Ressource & Projektleder, Vietnam