Vi støtter Saigon Children's Charity

Organisationen blev etableret i 1992 med henblik at hjælpe dårligt stillede børn med uddannelse i landdistrikterne omkring Ho Chi Minh City.

For børn fra fattige familier i Vietnam er det desværre ikke en selvfølge at gå i skole. Børnene risikerer ofte, at de bliver nødt til at droppe ud på grund af de økonomiske omkostninger forbundet med skolegangen (fx bøger, skoleuniformer, skoletasker etc), dårligt helbred eller manglende støtte fra familien, som har brug for, at børnene tjener penge på at arbejde i stedet.

Sådan støtter vi Saigon Children's Charity

I øjeblikket sponsorerer vi 55 studerende i Mekong Deltaet gennem saigonchildren. De studerende får et fuldt skolelegat og vi betaler for alle deres skolebøger og skoleuniformer. Vi opfordrer også vores egne ansatte til at give donationer, fx i form bøger, skoletasker eller andet skoleudstyr.

Hvert år arrangerer vi også en tur fra vores kontor i Ho Chi Minh City, hvor vi besøger vores sponsorbørn på skolen. Vi vil gerne have, at børnene ved, at vi anerkender al den tid og energi, de investerer hver dag. Vi tager derfor altid gaver med, og hygger os sammen med dem. Det er en virkelig givende oplevelse at møde børnene og se, hvordan de udvikler sig, og samtidig opleve den forskel støtten fra saigonchildren gør.

Vil du gerne vide mere?

Her kan du læse mere om Saigon Children's Charity. Du har også mulighed for at se med, da vi besøgte en skole i november 2020.

Saigon Children's Charity
SCC Thumb12

Saigon Children's Charity.
Giver børn et nyt liv gennem uddannelse

Saigon Children's Charity
SCC Thumb123

På besøg hos børnene fra Tan Hoa skolen