Marketing implementering for Arla

Det laver vi for ARLA

Hos SPRING Production samarbejder vi med Arla om at levere løsninger inden for emballage og procesoptimering. Vores arbejde for Arla inkluderer bl.a.:

  • Kampagneeksekvering
  • Billedhåndtering og versionering
  • Sprogversionering

Derudover har vi i samarbejde med Arla oprettet et kontrolsystem, der giver os mulighed for at styre og optimere, ikke blot vores eget arbejde, men også Arlas interne processer. På den måde sikrer vi bedre overblik og i sidste ende bedre resultater for kunden.

 

Hvorfor SPRING Production?

Hos SPRING Production kan vi både varetage komplekse produktions-flow over længere tid og projekter i mindre skala med kortere tidshorisont.

Da Arla var på udkig efter en produktionspartner, der kunne sikre begge dele, trådte vi til med vores erfaring og ekspertise inden for farvestyring og spotfarver. Arla har således fået en full service-partner, der kan sørge for hele processen fra start til slut samt samarbejde direkte med trykkeri. Her kan du se blot nogle de fordele, som Arla nyder godt af gennem et samarbejde med os:

  • Lang erfaring og solid know-how inden for emballagedesign.
  • Kompromisløse produktionsprocesser uanset ændringer i størrelse eller volumen af elementer.
  • Stor fleksibilitet i arbejdet med at håndtere hele projekter fra start til slut – selv i spidsbelastningsperioder.

Sådan samarbejder vi med Arla

I vores fælles arbejdsproces med Arla har vi en tæt kontakt i det daglige samtidig med, at vi ligeledes sikrer en solid in-house drift af koncernens forskellige opgaver. Vi har et stærkt og dedikeret team af projektledere siddende i meget tæt kontakt med kunden.

Hver gang en projektleder godkender et brief, sendes projektet videre til en Art Director, som straks sørger for, at vores grafiske designere kommer i gang med opgaven. når et oplæg herefter er blevet udarbejdet, sendes det til digital korrekturlæsning hos Arla.

Takket være dette korrekturlæsningsværktøj kan vi effektivisere processen og hurtigere korrigere fejl undervejs. Værktøjet sikrer os således hurtigere godkendelser fra kunden, hvilket i sidste ende fører til solide omkostningsreduktioner.

"SPRING Production skaber løbende værdi for vores organisation. De formår at levere alle typer af emballage hurtigt, effektivt og til en rimelig pris. Selv med en stram deadline klarer de altid opgaven, samtidig med at den høje kvalitet bibeholdes."

Mette Lørup Bendixen, Senior Brand Manager, Arla Foods