Marketing implementering for Grundfos

Det laver vi for Grundfos

Med afsæt i virksomhedens tilstedeværelse på mere end 60 globale markeder hjælper vi Grundfos med hurtigt overblik og nem lokalisering af alle nødvendige marketingelementer, uden at vi går på kompromis med kvaliteten af masterudgaverne. Versionering er blot ét af mange job, vi udfører for Grundfos.

Sprogversionering

  • Vi versionerer e-læringsvideoer til mere end 30 sprog
  • Vi versionerer årligt ca. 6 produktvideoer til 25 forskellige sprog
  • Vi versionerer jævnligt kataloger, brochurer og flyers

Web layout

  • Vi layouter lokale websites, undersider og andet content
  • Vi leverer 3D-visualisering i form af digitalt indhold i høj kvalitet

Kampagneeksekvering

  • Vi udvikler og designer kampagner baseret på virksomhedens visuelle identitet.
  • Kampagner inkluderer annoncer, kataloger, brochurer, flyers, HTML-bannere og VR-produktion.

Hvorfor SPRING Production?

Hos SPRING Production har vi stor erfaring med og stærke kompetencer inden for versionering, kvalitet og skalerbarhed. Det er grundlaget for vores succesfulde samarbejde med Grundfos.

  • Vi versionerer årligt mere end 10.000 kampagneelementer for Grundfos.
  • Vi koordinerer versioneringsprocessen fra start til slut, sikrer konsistens og et højt kvalitetsniveau.
  • Vi har den nødvendige kapacitet og ressourcer til at skalere ethvert kampagneelement i ethvert format, der spænder fra printmateriale til komplekse e-læringsvideoer.

Sådan samarbejder vi med Grundfos

Planlægning og koordinering af tunge projekter som eksempelvis versionering af e-læringsvideoer er en omfattende opgave. Derfor gør vi os altid umage med omhyggeligt at undersøge samtlige aspekter af opgaven forud for projektstart, så vi kan garantere den bedste produktionsproces og i sidste ende sikre de bedste resultater for kunden.

I processen med at versionere videoerne for Grundfos starter vi med at tilrettelægge og koordinere projektet med lokale interessenter. Før versionering udarbejder SPRING Production en master template. Når den er klar til at blive versioneret, booker vi speakere til alle relevante markeder. Herefter starter vi processen med at justere voice over og lydmix, så det passer præcis til det enkelte land. Denne proces er vigtig for produktionen, og først når det er på plads, er projektet klar til endelig levering.

Gitte Kirkeby Søe, Group Director, Grundfos
"Hver år versionerer SPRING Production mere end 10.000 kampagneelementer for os uden at gå på kompromis med kvaliteten – det er meget vigtigt for os."
Versioneringer af kampagneelementer pr. år
10000
Markeder
60
Sprog
30