Marketing implementering til JYSK

Det laver vi for JYSK

Vores ressourcestærke og erfarne produktions-setup giver os mulighed for at hjælpe JYSK med forskellige projekter inden for tungt layout-arbejde, omfattende kampagneeksekvering og marketing implementering.

Produktion af tilbudsaviser til detailhandlen

  • Vi producerer årligt tilbudsaviser til alle markeder – mere end 29.000 sider i alt!

Kampagneeksekvering

  • Vi udvikler HTML-bannere, butiksmaterialer, motion graphics-løsninger og videoproduktioner.

Hvorfor SPRING Production?

Opgaverne for JYSK kræver et solidt og omfattende produktions-setup, som kan imødekomme virksomhedens forskellige behov. For at kunne håndtere alle opgaver af denne størrelse, er det afgørende at have de rigtige ressourcer på plads. Hos SPRING Production har vi netop kapaciteterne til det.

  • Vores setup er gearet til at koordinere store produktioner.
  • Vores erfaring betyder, at vi ikke blot kan overholde alle stramme deadlines, men også sikre, at alle kampagneelementer leveres skalerbare til kunden.
  • Vi har ressourcerne til at tilpasse os øgede krav med hensyn til optimering, og samtidig er vi i stand til løbende at reducere omkostningerne.

Sådan samarbejder vi med JYSK

Hos SPRING Production har vi udarbejdet en semi-automatiseret produktionsproces, hvor samtlige tilbudsaviser, vi producerer for JYSK, udvikles i henhold til corporate templates. På den måde sikrer vi, at alt vores arbejde matcher virksomhedens eksisterende setup med hensyn til systemintegration.

Når JYSK således briefer os på templates, så går vores produktionsproces straks i gang. Samtidig med at vores effektive produktions-setup i Vietnam håndterer layouts, så tager vores team i Danmark sig af den faktiske projektledelse inkl. produktionsplanlægning, kundekontakt samt ikke mindst koordinering med broker og trykkeri.

Michael Gade, Marketing director, JYSK
"Når vi undersøger markedet, spiller pris og leveringsgaranti en stor rolle. Og vi kan ikke finde nogen bedre end SPRING Production på markedet. Det er indiskutabelt en stor fordel, at have en samarbejdspartner, som forstår hvordan vi arbejder og kan hjælpe os med at optimere. SPRING Production er yderst konkurrencedygtige på alle parametre."
Tilbudsavissider pr. år i 19 lande
29300
Distribueret tilbudsaviser pr. år
1500000000