Marketing implementering for Rosendahl

Det laver vi for Rosendahl

Vi har udviklet et digitalt asset management system til Rosendahl, således vi kan hjælpe dem med at udvikle og eksekvere forskellige kampagneelementer.

  • Emballagedesign
  • Magasinannoncer
  • In-store materialer
  • Brochurer og flyers
  • Brand books

Hvorfor SPRING Production?

Hos SPRING Production fokuserer vi altid på at imødekomme den enkelte kundes behov. Som Rosendahls marketing produktionsspartner hjælper vi dem med håndtering af assets for at sikre at deres partnere altid har nem og hurtig adgang til alle relevante kampagnematerialer.   

Rosendahls produktlanceringer skal ofte markedsføres indenfor en relativ kort tidshorisont, hvilket vores produktions-setup kan sikre sker. Rosendahl valgte SPRING Production på baggrund af bl.a.:

  • Vores evne til hurtigt at kunne levere kampagneelementer.
  • Konstant fokus på kvalitet og ensartethed i marketingkommunikation.
  • Vores workflow-hub, XMedia, der hurtigt kan implementeres som distributionscenter for samtlige Rosendahls marketingmaterialer.

Sådan samarbejder vi med Rosendahl

Vores arbejde for Rosendahl er baseret på et smidigt og effektivt ad hoc-samarbejde, som kræver et minimum af projektledelse samt meget lidt koordination på forhånd. Når kunden har en opgave i pipeline, kontakter de os med alle detaljer. Sammen planlægger vi tidsplaner og går i gang. Hos SPRING Production er vi stolte af at kunne levere hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det digitale asset management system, som vi har udviklet til Rosendahl, fungerer som en billeddatabase, hvor kunden selv kan administrere og redigere billeder. En stor fordel ved systemet er, at Rosendahl hurtigt selv kan identificere og videresende produktbilleder til deres presse-samarbejdspartnere.

 

Margit Friis, Head of Marketing & E-commerce, Rosendahl Design Group
"SPRING Production har leveret grafiske opgaver af højeste kvalitet til os i mange år. Deres evne til at kunne skalere op eller ned afhængigt af vores behov, gør dem til den perfekte samarbejdspartner for Rosendahl."