MARKETING IMPLEMENTERING
FOR SILVAN

Det laver vi for SILVAN

SPRING Production producerer årligt cirka 1.200 katalogsider for SILVAN. Produktionen er baseret på et forhåndsgodkendt brief med indhold, billeder og logoer klar til brug. En automatiseret proces gør det muligt for os at levere lynhurtige produktioner med et minimum af godkendelsesrunder. Takket være vores effektive produktions-setup i Vietnam kan vi producere katalogerne til en meget lav pris uden at gå på kompromis med kvalitet.

Hvorfor SPRING Production?

SILVAN havde brug for en marketingpartner inden for produktionsløsninger, der kunne imødekomme deres store behov for at få udviklet kataloger i et smidigt og omkostningseffektivt setup. Hos SPRING Production nedsatte vi et stærkt og dedikeret team af fagfolk, der i dag hjælpe SILVAN med at sikre fleksible arbejdsgange, detaljeret kvalitetskontrol og en kontinuerlig procesoptimering.

 

Joan Balle Kristensen, SILVAN Head of Marketing
"Vi havde en brug for en samarbejdspartner, som hurtigt og effektivt kunne tage over på implementeringen af vores mange marketingselementer, samtidig med at kvaliteten forblev meget høj. SPRING Production er i stand til at levere et serviceniveau, som er udover hvad vi forventede. De har et gennemtestet produktionssetup med fokus på kvalitet og effektivitet, som kombineret med deres store tekniske viden, gør at vi føler os i meget trygge hænder – vi stoler fuldstændigt på dem."
Sider pr. år
1200
Tilbudsaviser pr. år
40
Uger fra opstart til print
6