Sådan arbejder vi

”Better. Together.” Det er vores mantra. Det betyder, at vi tror på det tætte og solide samarbejde som vejen til succes. Med dette mantra som ledestjerne i det daglige har vi opbygget et stærkt internationalt marketingsproduktions-setup, som hver dag hjælper os med at tilføre værdi til vores kunders forretning gennem en række grafiske, digitale samt 3D & motion graphics ydelser og services.

Med kontorer i Danmark, Tyskland og Storbritannien, samt vores store produktionsafdeling i Vietnam, er vi i stand til at servicere vores kunder hver eneste dag året rundt. Det betyder også, at vi nemt kan tilpasse vores ressourcer alt afhængig af kundernes behov. Vores arbejdsproces er således designet til at kunne levere brancheførende marketing implementering, præcis når vores kunder har brug for det.

Ved hjælp af vores intelligente systemer, effektive produktions-setup og ikke mindst vores dygtige og erfarne team på 250+ medarbejdere kan vi levere en bred vifte af specialistkompetencer med en meget høj grad af skalerbarhed og fleksibilitet. Ved at kombinere lokal markedsekspertise med decentraliseret produktion betyder, at vi kan garantere hurtige produktionsprocesser og markante tids- og omkostningsbesparelser.

Ved at kunne levere hurtige, tilpassede workflows og en række agile marketingydelser, så sparer vi dermed tid og penge for vores kunder, og giver dem på den måde ekstra ressourcer til andre værdiskabende aktiviteter.

Nedenfor kan du læse mere om marketing implementering, og hvordan vi arbejder.

Sådan arbejder vi
proofing_tools_1000x575px.jpg

Hvad er marketing implementering?

Sådan arbejder vi
Production setup_3.jpg

Vores produktionssetup

Sådan arbejder vi
Production setup_2.jpg

Sådan onboarder vi nye kunder

Sådan arbejder vi
Encode.jpg (1)

Work smarter - værktøjer, systemer og automatiseringer

Sådan arbejder vi
Production setup_4.jpg (1)

Kvalitetssikring